,,Înţelepciunea nu este altceva decât durere vindecată." Robert Gary Lee

24 noiembrie 2014

Către Tine

     Foto- google.ro

                  Ştiu  Doamne, nu sunt aşa cum ceilalţi spun ca ai vrea să fiu. Nu sunt mai nimic din ceea ce are a fi perfecţiunea. Și totuși, mă gândesc că nu toate imperfecţiunile mele sunt inutile, nu toate dor, nu toate strică. Unele mă ajută să le corectez pe altele, mă ajută să înţeleg, ...într-un fel mă aduc mai aproape de Tine prin însăși greşeala lor.
                  Chiar dacă nu sunt așa cum Ți-ai dori să fiu, nu înseamnă că nu Te iubesc. Doar că nu am puterea să lupt să pot a fi mai mult, acum. Mă cunoşti cum nu a reuşit nimeni vreodată şi eu ştiu că nu vrei doar să mă schimbi. Tu speri, în cel mai simplu, pur şi necondiţionat mod, să-mi fie bine şi asta aduce în mine, mai mult ca orice, dorinţa de schimbare. Cu cât îmi doresc să fiu mai bun, cu atât ştiu că  dragostea Ta e fără margini. Iubirea Ta mă schimbă! Dar, Doamne Dumnezeul meu, dacă aş fi un om fără cusur, ai mai fi atât de aproape de mine, m-ai mai iubi aşa de mult? 
                                                                                                A. F.

2 comentarii:

Septimiu M. spunea...

E bine ca inca mai sunt oameni in dialog cu Divinitatea. As vrea o gaura-n tavan, sa ma stramb la Cel de Sus, am vazut de prea multe ori ce e in stare sa faca din oameni.

carla spunea...

Eu cred ca ar trebui fiecare dintre noi sa aibe dialog cu Divinitatea... mai bine spus o confesiune sincera , deschisa, din suflet! ar trebui sa ne facem timp de asta cat mai des cu putinta, poate am vedea diferit viata, esecurile, suferinta, si am aprecia mult mai mult fiecare moment trait..
Increderea in Dumnezeu chiar ne poate schimba viata, in mai frumos, in mai bine !!!

- ,,În inima omului se află începutul şi sfârşitul tuturor lucrurilor.” Lev Tolstoi