,,Înţelepciunea nu este altceva decât durere vindecată." Robert Gary Lee

20 februarie 2016

Nerostite


                     Am avut o discuţie foarte interesantă, ieri, cu un bun prieten. Am încercat să îi spun că viaţa este ofertantă şi plină de minunăţii atunci când îţi dai voie să le observi peste tot în jurul tău şi, mai apoi, să te iubeşti atât de mult încât să simţi că le şi meriţi, să le poţi primi. Mi-a zâmbit uşor ironic şi mi-a spus că sunt fără remediu. După un întreg monolog despre realitatea crudă şi de neevitat, despre cărămizi, bolovani, nedreptăţi şi alte încrengături, m-a strâns în braţe de rămas bun şi a plecat. Nu l-am întrerupt nicio secundă. Ştiam că ar fi în zadar. Nu avea nevoie să înţeleagă, ci doar să fie ascultat. Fiecare la timpul lui.
                        Mi-a spus că sunt o visătoare. Am zâmbit amuzată. Mai toate discuţiile pe care le port se termină cu remarca aceasta! Ceea ce nu înţelegem este că toţi suntem nişte visători. Doar că o parte învaţă să viseze frumos, iar alţii rămân blocaţi în propriile coşmaruri. Realitatea ne-o clădim fiecare din visele noastre. E o alegere pe cât de simplă, pe atât de greu de acceptat. Cum este să îi vorbeşti nopţii despre cât de frumos este un răsărit de soare? La fel de greu cât să realizezi că şi pe timp de zi stelele, luna sunt tot acolo, sus. Dar de câte ori în zi privim spre ele?
                                                                                                             A. F.

5 comentarii:

Unknown spunea...

Esti, intr-adevar, o visatoare. Si imi place ca STII si VREI sa visezi frumos! Asa este: suntem suma gandurilor noastre, a viselor noastre, a asteptarilor si dorintelor noastre. Si e placut sa asculti (sau sa citesti) niste ganduri frumoase.
Imi place cum scrii!

Unknown spunea...

Se spune ca putini dintre cei care tac...defapt nu spun nimic...

Unknown spunea...

Se spune ca putini dintre cei care tac...defapt nu spun nimic...

May Lookman spunea...

O mărturie uimitoare despre un jucător care mi-a adus soțul înapoi la mine. Numele meu este May Lookman, locuiesc în Marea Britanie și sunt fericit căsătorit cu un soț minunat și grijuliu, cu doi copii. O mare problemă a apărut în familia mea acum șase luni, între mine și soțul meu. Atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. a spus că nu a mai vrut să rămână niciodată cu mine și că nu mă mai iubește. Așa că a plecat de acasă și i-a determinat pe mine și pe copiii mei să suferim dureri severe. Am încercat tot posibilul să-l recuperez după multe cerșetori, dar fără rezultat. și a confirmat că și-a luat decizia și nu a mai vrut să mă mai vadă. Așadar, într-o seară, când mă întorceam de la serviciu, am întâlnit un vechi prieten de-al meu care l-a întrebat pe soțul meu. Așa că i-am explicat totul, așa că mi-a spus că singurul mod în care aș putea să-l recuperez pe soțul meu era să vizitez un jucător de vrăji, pentru că și el a funcționat. Așa că nu am crezut niciodată în vraja, dar nu am avut de ales decât să-i urmez sfatul. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a jucătorului de vrăji pe care l-a vizitat. {ogunomospellcaster@gmail.com}. Așadar, în dimineața următoare, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul m-a asigurat că îl voi recupera pe soțul meu a doua zi. Ce afirmație uimitoare !! Nu am crezut niciodată, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi a doua zi dimineață, atât de surprinzător, soțul meu, care nu mă sunase în ultimele șase luni, mi-a sunat să-mi anunțe că se întoarce. Așa că s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala și durerea pe care mi le-a provocat mie și copiilor mei. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât în ​​trecut, cu ajutorul unui jucător de vrăji. Prin urmare, vă voi sfătui să-l vizitați cu amabilitate pe marele Dr. Ogun Omo dacă vă aflați într-o astfel de stare sau dacă aveți vreo problemă legată de „readucerea fostului dvs. înapoi. Așadar, mulțumesc dr. Ogun Omo pentru că mi-a adus soțul înapoi și am adus din nou bucurie familiei mele. {ogunomospellcaster@gmail.com}
De asemenea, vindecă și readuce EX înapoi,
1 leac pe bază de plante HIV / ADIS.
2 Tratamentul cancerului pe bază de plante.
3 Curățarea rupturii articulației.
4 herpes vindecă ierburi.
5 feluri de orez jeleu.
6 HPV leac de plante medicinale.
7 Vindecarea diabetului.
8 recuperează-ți fostul.
9 Vraja sarcinii.
10 cura HTP.
11 Vindecarea aerului hepatitic.
12 Covid 19 coronia vires cure.
13) Tratamentul astmului.

Unknown spunea...

Cu tot respectul pentru tine și vrăjeala ta funcționează, trebuie să le spun tuturor această mărturie. Nu am văzut niciun rezultat cu alți scriitori de vrăji în timpul căutării mele, aș vrea să vin la tine mai devreme, după ce am primit tot ce am mai bun dintre voi după sesiunea mea. Fostul meu soț nu a fost acolo timp de un an, am mers peste tot și am cerut ajutor altor medici vrăjitori, dar nu a existat niciun rezultat până când prietenul meu nu mi-a prezentat dr. Egwali. După ce s-a făcut o vrăjie de reconciliere, am fost în cele din urmă chemat de el. Minunile sale au făcut minuni, iar soțul meu s-a întors plin de dragoste. Este un miracol! S-a întors brusc cu flori spunând că trebuie să-l iert, am fost cu adevărat șocat când soțul meu a îngenuncheat să implore iertare și că aș accepta-o. Îmi lipsesc cu adevărat cuvintele și mă bucur că ești Dumnezeu, trimis de mine și de toată familia mea. Și acum sunt din nou o femeie fericită. Vă mulțumesc mult Dr Egwali. Pentru oricine caută un adevărat cerc de vrăji, contactați Dr. Egwali pe e-mail „dregwalispellbinder@gmail.com”. De asemenea, îl puteți contacta direct prin Whatsapp la +2348122948392
Este într-adevăr asigurat

- ,,În inima omului se află începutul şi sfârşitul tuturor lucrurilor.” Lev Tolstoi