,,Înţelepciunea nu este altceva decât durere vindecată." Robert Gary Lee

28 aprilie 2016

Gând încolţit


                   Mă închid într-un sâmbure de măr şi aştept să mă nasc copac. Ascult cum, de fraged, putrezește mărul şi mă ghemuiesc visând, într-o copleşitoare aşteptare, la îmbrăţişarea rece cu iz de pământ şi iarbă proaspăt cosită. Abia aştept să mă răsfrâng în crengi peste cerul albastru şi norii grăbiţi, să arunc ocheade furişate printre frunze scuturând vânt, să urlu de verde şi de zăpezi târzii, în timp ce strâng anotimpuri... rufe pe crengi, prinse bine cu cârlige de fum. Grea meteahnă. Timpul arde aşteptări între ziua de ieri şi cea de mâine, între ziua ce tocmai a fost şi ziua ce, poate, nu va veni niciodată.
                                                                                                      A. F.
                                                                                                                                  Foto - google.ro

2 comentarii:

Alexandru spunea...

Un vecin mi-a dat contactul lui voodoo lord când chiar aveam nevoie de ajutor conjugal pentru că voodoo lord l-a ajutat înainte. Aveam probleme serioase în căsnicia mea, deoarece soția mea era atât de dependentă de droguri și avea un bărbat care i-a furnizat aceste medicamente. ea ne-a lăsat pe mine și pe fiul nostru să trăim cu bărbatul într-un alt oraș, dar cu ajutorul lordului Voodoo, am reușit să-mi recuperez soția. Lordul Voodoo mi-a spus că bărbatul menționat mai sus manipula de fapt soția mea cu un fel de puteri spirituale. Dar acum totul este bine, casa noastră este acum plină de dragoste și fericire. Soția mea este acum o soție bună pentru mine și o mamă bună pentru fiul nostru, de asemenea, a încetat să se drogheze și Lordul voodoo a rupt lanțul spiritual pe care omul rău l-a folosit asupra soției mele. Toate mulțumim lui Voodoo Lord. Această mărturie este una dintre promisiunile pe care le-am făcut lui.  De asemenea, îl puteți contacta. Este foarte puternic și cred că va găsi cu siguranță o soluție la orice tip de problemă pe care i-o aduci. Scrie-i prin e-mail voodooconnect60@gmail.com....  WhatsApp +2348097014925

Marin savic spunea...

Îi mulțumesc adevăratului și puternic vrăjitor Voodo lord pentru că mi-a adus iubitul înapoi la mine. Mi-a spus doar să ofer elementele de care va avea nevoie pentru ca vraja să fie foarte eficientă și i-am furnizat elementele, a pus câteva întrebări și i-am răspuns. După ce a primit obiectele, mi-a spus în patruzeci și opt de ore (48 de ore) că voi începe să văd rezultatul vrajei pe care a făcut-o și exact asta s-a întâmplat, fiecare lucru pe care a spus a ieșit exact așa cum a spus el că va fi. fi. Lordul Voodoo este un adevărat om al cuvintelor sale. Contactați-l pentru a vă rezolva problemele odată pentru totdeauna.
E-mail: voodooconnect60@gmail.com
WhatsApp: +234 8097014925

- ,,În inima omului se află începutul şi sfârşitul tuturor lucrurilor.” Lev Tolstoi