,,Înţelepciunea nu este altceva decât durere vindecată." Robert Gary Lee

27 septembrie 2016

Suflet de copil



                        Mă bucur că lucrez cu copiii. Mă bucur că pot să îi strâng în braţe, să le spun că îi iubesc fără ca acest lucru să li se pară o ciudăţenie. Unii tac şi te strâng şi ei în braţe. Alţii răspund simplu: ,,Şi eu te iubesc.” Sunt copii pe care îi întâlnesc prima oară şi totuşi, la sfârşitul unei ore, îşi lipesc capul de pieptul meu şi braţele lor se strâng cunună peste inima mea. Nu pot descrie ce simt atunci!
                        Când îi înconjori cu dragoste şi le admiri modul unic prin care fiecare străluceşte şi se evidenţiază, nu te privesc suspicioşi: ,,De ce mă iubeşti?” ,,De ce îmi spui că sunt frumoăasă?” ,,De ce crezi că sunt minunată?” Primesc totul ca pe ceva firesc, cunoscut. Ei ştiu că sunt frumuseţe, iubire… minune! Şi se bucură de asta! Iubirea lor nu este o simplă stare emoţională, ci o imensă energie. O inspiră şi o emană pur şi simplu. Nu o condiţionează.
                   Aşa am fost cu toţii. Când am uitat asta? Cumva, atunci când am ,,învăţat” ce trebuie, ce e bine, ce e potrivit şi ce nu, că totul se cântăreşte, că dacă dai mai mult eşti slab? Când ne-am îndepărtat de inima noastră într-atât încât să nu o mai auzim pentru că raţiunea ,,zice” mai bine şi doare mai puţin? Inima doare doar atunci când nu ştim să iubim curat. Şi aşa, ne-am tot întins înafara noastră căutând repere, rezolvări, acceptări, recunoaşteri, devenind dependenţi de un curs valoric pragmatic, zgârcit şi îndoielnic, lăsând în urmă ceea ce avem nepreţuit, propriul Sine.
                       Lucrez cu copiii şi pentru mine asta este o binecuvântare. Chiar şi în zilele în care totul pare răvăşit, ei sunt pentru mine desăvârşite călăuze înapoi spre inima mea, cea pe care mi-am reamintit cum să o ascult povestindu-mi despre ceea ce am, ceea ce merit, cine sunt.
                                                                                                                 A. F.
                                                                                                                                                                                     Foto - google.ro

252 de comentarii:

«Cel mai vechi   ‹Mai vechi   201 – 252 din 252
anonymous spunea...

SERVICIILE DR ISIKOLO SUNT TESTATE ȘI DE ÎNCREDERE. Numele meu este Senna Rayan. Marele DR ISIKOLO este cu adevărat puternic și știe să-și facă treaba perfect. Dacă nu era el, nu mi-aș putea imagina ce s-ar fi întâmplat. Fostul meu se certa mereu cu mine și mă maltrata mereu. A început să se poarte ciudat și amuzant și m-a părăsit fără niciun motiv pentru o altă fată. Am crezut că toată speranța a dispărut. Am căutat ajutor pe internet și am dat peste dr isikolo. Am văzut atât de multe mărturii despre el. Am fost încântat și l-am contactat pe e-mail și i-am spus ce se întâmplă. A râs și m-a asigurat să mă liniștesc că mă va ajuta și că fostul meu se va întoarce rugându-mă. Și-a făcut treaba și a făcut vraja pentru mine și în 2 zile, fostul meu a venit să-și ceară scuze așa cum mi-a spus. Astăzi trăim amândoi împreună și suntem și mai îndrăgostiți decât eram înainte să plece el. Contactați Marele DR ISIKOLO pentru propriul ajutor. Îl poți contacta pe e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Îl poți contacta și pe WhatsApp/Viber la +2348133261196.

Unknown spunea...

Treceam prin divorț când l-am întâlnit pe Dr. Ajayi, un vrăjitor puternic, nu vreau să-mi pierd niciodată soțul pentru că am investit mult în căsnicia noastră, în care suntem împreună de 12 ani binecuvântați cu 3 copii, îl implor pe soțul meu să anuleze divorțează și chiar i-a cerut surorii sale mai mari să cerșească în numele meu, dar soțul meu rămâne neclintit la cereri, asta până când l-am întâlnit pe Dr. Ajayi, marele om spiritual care a făcut o vrajă de dragoste după ce i-am explicat situația mea și mi-a spus și de ce. bărbatul soț se comportă așa cum o face. După trei zile de vraja de dragoste, soțul meu a anulat divorțul și a fost în genunchi și mă implora să-l iert pentru greșeala prin care mi-a făcut și de atunci trăim în pace și viața noastră amoroasă s-a îmbunătățit enorm. Dacă treci prin divorț și ai nevoie de ajutorul unui vrăjitor, Dr Ajayi este cel mai bun om pentru job. Îl puteți contacta pe Whatsapp: +2347084887094 sau trimiteți un e-mail: drajayi1990@gmail.com

Unknown spunea...

Servicii excelente și uimitoare despre cum să-ți recuperezi fostul. Pentru cine este interesat, numele meu este Lana Johannes și am apreciat foarte mult modul în care Marele DR ISIKOLO și-a folosit îndrumarea intuitivă și abilitățile de antrenor de viață, precum și empatia pentru a-mi aduce sufletul pereche înapoi la mine. Pentru 100% dintre psihici adevărați, consultant pentru a vă aduce înapoi fostul și pentru a vă rezolva toate problemele generale sau problema suferinței. Partenerul meu m-a părăsit din cauza unor lupte și certuri nesfârșite și am fost devastat luni de zile și mi-am revenit fericirea când l-am contactat. Singurul și singurul DR ISIKOLO The Great este singurul care vă poate ajuta. Mi-a rezolvat problema pentru mine. Mi-a adus fostul înapoi în 48 de ore de consultație. Luați legătura cu marele Dr. Isikolo e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l WhatsApp la +2348133261196.

Unknown spunea...

Iubitul meu s-a despărțit de mine acum 2 luni pentru că a simțit că îl înșeles cu un prieten de-al meu. Am încercat tot ce am putut să-i explic, dar a făcut ureche surdă. Am fost devastată emoțional pentru că l-am iubit cu adevărat până când am văzut o postare pe internet despre DR ISIKOLO, care îi ajută pe oameni să-și recapete iubitul pierdut. La început m-am îndoit dacă era real pentru că nu am crezut niciodată în astfel de lucruri, dar am decis să-i dau o încercare. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi a făcut o vrajă de reuniune de dragoste pentru mine. Procesul vrăjii de reunire a iubiților este foarte simplu și el lucrează dezinteresat cu oameni în același mod în care mi-a restabilit relația în 48 de ore, iar iubitul meu mă suna și implora să se impace din nou. dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă repara relația sau problema căsătoriei. Iată contactul lui, WhatsApp el pe: +2348133261196, e-mail-i: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown spunea...

Sunt într-adevăr uimit de experiența miraculoasă și de minunile Dr. Isikolo care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume. Cât de minunat i-a ajutat pe oameni din întreaga lume să-și restaureze iubiții pierduți. L-am contactat după ce am trecut prin atâtea mărturii de la diferiți oameni despre cum a ajutat să-și aducă înapoi fostul iubit înapoi. I-am spus despre soțul meu care m-a abandonat acum aproximativ 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce aveam. Am fost nedumerit când mi-a spus doar să zâmbesc și să mă odihnesc asigurându-mă că se va ocupa de toate în doar 48 de ore. După a doua zi, soțul meu m-a sunat, am fost atât de șocată, am preluat apelul și nu am putut. Nu cred urechilor mele, chiar mă implora să-l iert și știam că dragostea și fericirea au fost cu adevărat restaurate. contactați-l pe DR ISIKOLO pe e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimiteți-i un mesaj prin WhatsApp la: +234-8133261196.

owen spunea...

VORAȚI EFICIENT URGENT PENTRU A AJUTA LA READUCEREA FOSTA IUBITĂ ȘI LA SALVAREA CĂSĂTORIEI


Salutare tuturor numele meu  Elaine Owen sunt atât de copleșită de bucurie, datorită Dr.saguru, soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie cu câțiva ani în urmă și am fost foarte devastată pentru că nu i-am greșit niciodată, am rămas cu cei doi copii ai mei și un job care plătește puțin. Aproape că am renunțat până când am văzut o mărturie online despre Dr.saguru despre cum a ajutat o mulțime de oameni, așa că l-am contactat surprinzător la 24 de ore după ce am făcut ceea ce mi-a cerut doctorul să fac, soțul meu s-a întors a doua zi după vrajă. eu să-l iert și am promis să nu plec niciodată. Soțul meu s-a întors de 6 luni și nu am avut niciodată probleme, mă bucur că nu m-am îndoit de dr. saguru acum sunt sigur că poate rezolva orice probleme cu o ușurare rapidă, îl puteți contacta și pentru ajutor acum.

E-mail: saguruu087@gmail.com

anonymous spunea...

Ma numesc Emanuela Dino si dupa ce am fost in relatie cu el de sapte ani, s-a despartit de mine, am facut tot posibilul sa-l aduc inapoi dar totul a fost in zadar. Mi-am dorit atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o am pentru el și l-am implorat cu tot, am făcut promisiuni dar a refuzat. Am contactat un vrăjitor numit DR ISIKOLO care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi, dar eu sunt genul care nu a crezut niciodată în vrajă, nu am avut de ales decât să încerc, i-am trimis vrăjitorului prin poștă și el mi-a spus acolo Nu a fost nicio problemă că totul va fi bine înainte de două zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a făcut vraja și, surprinzător, în a doua zi, era în jurul orei 16. M-a sunat fostul meu și am rezolvat diferențele și suntem fericiți împreună acum. Oricine ar putea avea nevoie de ajutorul vrăjitorului, de e-mail-ul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau de WhatsApp/Viber lui la: +234-8133261196.

Unknown spunea...

Acesta este site-ul pe care l-am citit despre DR ISIKOLO și l-am contactat pentru a mă ajuta să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit să se căsătorească cu mine și m-am întors aici pentru a posta despre el. DR ISIKOLO vă va ajuta să vă rezolvați problema indiferent prin ce treceți. Numele meu este Alenka Egon. Postarea despre un vrăjitor este foarte ciudată pentru mine, deoarece nu am crezut niciodată că voi putea spune că am fost ajutată de un vrăjitor să-mi aducă fostul iubit înapoi după 3 ani fără contact. Am citit despre DR ISIKOLO de pe alte site-uri și l-am contactat să mă ajute și în mai puțin de 48 de ore m-a sunat fostul meu iubit și m-am bucurat că vrea să revină la mine. Ne-am întâlnit vineri și mi-a cerut în căsătorie. A fost cel mai frumos inel. Vă rog tuturor de aici, contactați DR ISIKOLO pentru a vă rezolva problema și pentru a vă face fericit cu relația voastră care vă rănește. Dragostea este cel mai bun sentiment experimentat vreodată. Trimiteți-i un e-mail prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau lui WhatsApp la: +2348133261196.

Silas spunea...

Viața mea este încă o dată plină de fericire din cauza Voodoo Lord. Ceea ce mi s-a întâmplat nu este un lucru pe care îl pot păstra pentru mine, ci și să spun lumii pentru ca cei care au vreo problemă într-o relație sau căsătorie să-și aducă înapoi pe cei dragi și să fie din nou fericiți. Eu și iubitul meu am avut probleme serioase care au dus la despărțirea noastră, deoarece după aceea viața mea nu a mai fost la fel. Am încercat în toate felurile s-o recuperez, dar au fost doar o pierdere de efort și o pierdere de timp. Dar într-o zi, în timp ce căutam pe internet, am dat peste câteva mărturii despre  Voodoo Lord. L-am contactat și i-am explicat problema mea și am fost foarte surprins de cum a reușit să-mi recupereze iubitul în 48 de ore. Cu acest lucru grozav care s-a întâmplat în viața mea, am decis să spun lumii întregi despre acel mare om numit Voodoo Lord. Pentru cei care au nevoie de soluții la problemele lor, mi-a spus că în tâmpla lui nu este nimic imposibil. Am atât de multă încredere în el, pentru oricine îmi citește mărturia, dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă recupera fostul partener sau doriți să aveți un copil sau doriți să fiți favorizat, vă rugăm să-l contactați prin e-mail - Voodooconnect60@gmail.com ... Whatsapp +234 8097014925

Tanya Monroe spunea...

Vreau ca lumea să cunoască un om grozav pe care majoritatea oamenilor îl cunosc drept lord voodoo, care are soluția perfectă pentru problemele relațiilor, căsătoriilor și problemelor de sănătate. Motivul principal pentru care am mers la Voodoo Lord a fost să caut o soluție pentru a-mi aduce soțul înapoi și să rămân însărcinată pentru că soțul meu m-a părăsit pentru că nu am putut rămâne însărcinată după 14 ani de căsnicie. Am citit recent pe internet câteva mărturii pe care unii au scris despre voodoo Lord și am fost foarte încântată și am decis să cer ajutor. Și-a făcut perfect treaba, făcându-mi soțul să se întoarcă la mine și să-mi ceară iertare, câteva luni mai târziu am rămas însărcinată. Acum sunt o mamă mândră de gemeni, un băiat și o fată, iar soțul meu nu a încetat niciodată să mă iubească și trăim foarte fericiți împreună. Nu mă pot opri să-i public numele pe internet din cauza muncii bune pe care a făcut-o pentru mine. Oricine are nevoie de ajutorul lui ar trebui să-l contacteze prin e-mail [voodooconnect60@gmail.com] sau să-l adauge pe whatsapp [+234 8097014925]  Îl poți contacta astăzi pentru a-ți rezolva problemele și a rămâne fericit pentru totdeauna.

Anonymous spunea...

Numele meu este Riana din Romania. Vreau să depun mărturie despre un vrăjitor puternic care mi-a întors fostul iubit, totul a început când l-am prins înșelând și l-am confruntat despre asta, era furios și nu mai vorbește cu mine. Din acea zi a început să se poarte ciudat, apoi mi-a spus că nu mă mai vrea, că iubește pe altcineva.. Eram atât de diversificat încât am plâns toată ziua și noaptea, chiar m-a blocat de pe instagram și de la telefon, așa că am nu mai putea ajunge la el. Acest lucru m-a întristat și a plâns și mai mult. Căutam ceva online când am văzut un comentariu despre munca extraordinară a doctorului Ibinoba, l-am contactat și i-am spus despre problemele mele și am făcut tot ce mi-a cerut să fac. Potrivit lui, după 72 de ore, fostul meu se va întoarce la mine, ei bine, mă îndoiam de el, pentru că fostul meu nu mai voia să aibă nimic de-a face cu mine. A doua zi, spre cea mai mare surpriză a mea, m-a sunat și m-a implorat să o fac. mai da-i o sansa. Acum suntem amândoi fericiți împreună.. Toate mulțumim doctorului Ibinoba. De asemenea, poate ajuta pe oricine cu orice problemă din această viață dacă îi puteți trimite mesaj pe WhatsApp: +2348085240869

Anonymous spunea...

Dorința mea chiar acum este ca Dumnezeu să continue să-l binecuvânteze pe Dr. Ibinoba pentru faptele sale bune față de viața acelor oameni care au inima zdrobită. Mă numesc Michael DeBruin și sunt din Germania, a trecut ceva timp de când atitudinea iubitei mele s-a schimbat de la a fi genul grijuliu ea a fost pentru mine, dar ulterior s-a dovedit a nu-i pasă deloc. Dar nu mult timp, am descoperit mai târziu că iubitul meu avea o aventură cu altcineva, apoi mi-a spus că nu are nevoie de mine după tot ce am trecut. Într-o zi, o prietenă mi-a spus despre un vrăjitor, că cu vraja. O să-mi recuperez femeia, i-am luat numărul de telefon, apoi l-am sunat și l-am sunat pe whatsApp la care mi-a răspuns și i-am făcut câteva sacrificii vrăjitorului și mi-a cumpărat articolele pe care le-a folosit pentru sacrificii și apoi m-a sunat. că înainte de 48 de ore iubirea mea se va întoarce la mine și acum suntem mai îndrăgostiți unul de celălalt ca niciodată. îl poți contacta pe WhatsApp +2348085240869, e-mail: dromionoba12@gmail.com..Iubitul meu s-a întors și s-a despărțit de celălalt tip cu care avea o relație... Mulțumesc Dr Ibinoba

Anonymous spunea...

Sunt Monisha Alexis, promit că voi împărtăși această mărturie în întreaga lume odată ce iubitul meu se va întoarce la mine, iar astăzi, cu tot respectul, vreau să îi mulțumesc dr ibinoba pentru că a adus bucurie și fericire relației mele și familiei mele. Vreau să informez pe toată lumea că există un vrăjitor care este real și autentic. Nu am crezut niciodată în niciunul dintre aceste lucruri până când mi-am eliberat iubitul, am avut nevoie de ajutor până când am găsit un vrăjitor de plasă, iar el a făcut o vrajă de dragoste pentru mine și m-a asigurat că îmi voi recupera iubitul în două zile, dacă vraja. a fost turnat. Trei zile mai târziu, mi-a sunat telefonul și, în mod surprinzător, a fost iubitul meu care nu m-a sunat în ultimul an și și-a cerut scuze pentru ruperea inimii, apoi a spus că este gata să-mi fie coloana vertebrală pentru tot restul vieții. DR .Ibinoba l-a eliberat pentru a afla cât de mult m-a iubit și m-a iubit. A deschis ochii pentru a-și imagina cât de mult am împărțit împreună. În timp ce scriu această mărturie chiar acum, sunt cea mai fericită fată din lume, iar eu și iubitul meu trăim o viață fericită, iar dragostea noastră este acum mai puternică ca niciodată. Așa că am promis că îmi voi împărtăși mărturia în tot universul. Toate mulțumesc Dr.IBinoba pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine. Mai jos este contactul în orice situație în care vă aflați și vă asigur, așa cum a făcut-o pe al meu, cu siguranță vă va ajuta și el.WhatsApp: +2348085240869,Email: dromionoba12@gmail.com

Anonymous spunea...

Aceasta este o mărturie pe care voi spune tuturor să o audă. Sunt căsătorit de 4 ani și în al cincilea an de căsnicie, o altă femeie a avut o vrajă să-mi ia iubitul de la mine, apoi soțul meu m-a părăsit pe mine și pe copii și am suferit de 2 ani până am vrut să spun o postare în care acest om Dr.Ibinoba a ajutat pe cineva și am decis să încerc să mă ajute să-mi aduc soțul minunat acasă și crede-mă, tocmai i-am trimis poza mea lui și a soțului meu și, după 48 de ore, așa cum mi-a spus el, am am văzut o mașină intrat în casă și iată că era soțul meu, s-a întors la mine și la copii.. de aceea sunt bucuros să vă fac pe fiecare dintre voi cu o problemă similară să se întâlnească cu acest bărbat și să-l fac pe iubitul vostru să se întoarcă la tu.Contacteaza-l pe WhatsApp: +2348085240869,E-mail: dromionoba12@gmail.com

Anonymous spunea...

Nu am știut niciodată că oamenii mai au puteri și fac lucrurile să se întâmple așa. Sunt Joyce Jacksons din SUA. Soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copilul meu pentru o altă fată în urmă cu trei ani, de atunci viața mea a fost plină de dureri, tristețe și traume pentru că el a fost prima mea dragoste și suntem împreună de ani de zile și nu ne-am putut imagina viața fără el. . Am văzut câteva mărturii despre un mare vrăjitor DR IBINOBA și despre modul în care a ajutat oamenii din întreaga lume, că el poate aduce înapoi iubitul în câteva zile, inițial am râs și am spus că nu sunt interesat, dar din cauza dragostei pe care o am pentru omul meu, l-am consultat pe marele vrăjitor și, spre marea mea surpriză, după două zile, soțul meu m-a sunat pentru prima dată după trei ani că îi este dor de mine și că îi pare atât de rău pentru tot ceea ce m-a făcut să trec, încât mă vrea înapoi, ne vom petrece viața împreună și ne vom promite că nu ne vom mai părăsi niciodată pe mine și pe copilul meu. Încă nu-mi vine să cred ochilor, pentru că este extrem de incredibil, e prea frumos pentru a fi adevărat. Tot ce pot să spun este să-ți mulțumesc DR IBINOBA pentru că mi-ai adus soțul înapoi la mine și la copilul meu și pentru oricine ar putea avea nevoie de ajutorul acestui mare vrăjitor îl poți suna pe marele om sau îl poți trimite pe whatsApp +2348085240869, e-mail: dromionoba12@gmail .com

Unknown spunea...

Eu sunt Anna Hoblakova. DR ISIKOLO, cu marile sale puteri, mi-a restaurat casa și fericirea pe care am împărtășit-o cu soțul meu și este într-adevăr ceva pentru care sunt mereu recunoscător. S-a întâmplat să fiu neputincios și abătut aproape un an când soțul meu m-a părăsit din cauza unor probleme conjugale pe care le-am întâlnit. Am făcut tot ce am putut pentru a-mi salva căsnicia și nimic nu a funcționat până când DR ISIKOLO a venit în ajutorul meu. M-a ajutat și dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit cu bărbatul meu au fost restaurate și mai uimitor. Știu că sună ciudat dacă într-adevăr poate ajuta pe cineva, dar este 100% garantat că nu te va dezamăgi atunci când te asigură că vei avea rezultatele dorite după 48 de ore. Te poate ajuta și pe tine dacă ești dispus să-i oferi șansa să facă acest lucru. e-mail-i acum prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196

Anonim spunea...

Ești îndrăgostit de cineva și el/ea nu-ți răspund gestul, ești frustrat din cauza unei despărțiri, atunci poți folosi asta pentru a atrage acel iubit înapoi în viața ta. Îți readuce fostul înapoi și ajută la rezolvarea căsniciilor rupte. Viața este prea scurtă pentru a fi nefericit. Gandeste-te la asta. Meriți cea mai mare fericire și dragoste, Dr. DAWN mi-a restabilit căsnicia și poate face același lucru pentru tine.

Notă: acesta este total inofensiv și nu are efecte secundare, contactați Dr DAWN,
dawnacuna314@gmail.com
Whatsapp:+2349046229159

Allison Howarts spunea...

Buna, Dupa ce am fost în rela?ie cu Anderson de ani de zile, s-a despar?it de mine, am facut tot posibilul sa-l aduc înapoi dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o am pentru el, l-am implorat cu totul, am facut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat prietenei mele problema mea ?i ea mi-a sugerat sa contactez mai degraba un vrajitor care ar putea sa ma ajute sa fac o vraja pentru a-l aduce înapoi, dar eu sunt genul care nu a crezut niciodata în vraja, nu am avut de ales decât sa încerc, am a trimis vrajitorului prin po?ta ?i mi-a spus ca nu este nicio problema ca totul va fi bine înainte de trei zile, ca fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a facut vraja ?i, surprinzator, în a doua zi, era în jurul orei 16. M-a sunat fostul meu, am fost atât de surprins, am raspuns la apel ?i tot ce a spus a fost ca îi pare atât de rau pentru tot ce s-a întâmplat încât a vrut sa ma întorc la el, ca ma iube?te atât de mult. Am fost atât de fericit ?i m-am dus la el, a?a am început sa traim din nou ferici?i împreuna. De atunci, am promis ca oricui cunosc care are o problema de rela?ie, a? fi de ajutor unei astfel de persoane, trimi?ându-l la singurul vrajitor real ?i puternic care m-a ajutat cu propria mea problema. e-mail: ogagakunta@gmail.com
1) Vraji de dragoste
2) Vraji de dragoste pierduta
3) Vraji de divor?
4) Vraji de casatorie
5) Vraja de legare.
6) Vraji de despar?ire
7) Alunga?i un Iubit trecut
8.) Vrei sa fii promovat în biroul tau/ Vraja de loterie
9) vrei sa-?i mul?ume?ti iubitul
(ogagakunta@gmail.com)

Anonymous spunea...

Aceasta este mărturia mea despre munca bună a Dr. Ayo care m-a ajutat... Sunt Ann Earnis din Carolina de Nord, SUA. Și îmi pare rău că am pus asta pe net, dar va trebui, de către acest cel mai bun vrăjitor din lume care l-a adus înapoi pe soțul meu care m-a lăsat afară în ultimii 3 ani, în cele din urmă l-am întâlnit pe acest om pe un site de blog postat de unul dintre clienții lui pentru ajutor, i-am explicat totul și mi-a spus despre un vrăjitor despre care auzise și mi-a dat o adresă de e-mail pentru a-i scrie vrăjitorului să-i spun problemele mele. În doar 1 zi, soțul meu s-a întors la mine. Vreau doar să-i mulțumesc acestui vrăjitor sincer și sincer, domnule, tot ce mi-ați spus s-a întâmplat și vă mulțumesc domnule. Vă rog, vreau să spun tuturor celor care caută orice soluție la problema lor, vă sfătuiesc să consultați acest vrăjitor, el este real, este puternic și orice va spune vrăjitorul este ceea ce se va întâmpla, pentru că tot ceea ce vrăjitorul mi-a spus că s-a întâmplat. Îl puteți contacta pe: direct pe whats-app +2347055691377 sau e-mail:drayospell@gmail.com

Anonymous spunea...

Numele meu este Douglas! Nu am crezut niciodată că voi fi din nou fără HSV, DR.Ibinoba mi-a dat motive să fiu fericit, am fost pozitiv pentru HSV timp de 2 ani și toate mijloacele și medicamentele pe care le-am încercat pentru tratament nu mi-au fost de ajutor, dar când am Am venit pe Internet am văzut mărturii grozave despre DR.Ibinoba despre cum a reușit să vindece pe cineva de HSV 2, această persoană a spus lucruri grozave despre acest om și ne-a sfătuit să-l contactăm pentru orice problemă de boală că DR.Ibinoba poate fi de ajutor , ei bine, m-am hotarat sa-l incerc, mi-a cerut informatiile pe care i le-am trimis si mi-a spus ca o sa-mi pregateasca o portie de vindecare, pe care a vrut sa o iau zile in sir, si dupa care ar trebui Du-te înapoi la spital pentru control, ei bine, după ce am luat tot tratamentul trimis de DR.Ibinoba, m-am întors la Spital pentru control, iar acum mi s-a confirmat HSV NEGATIV, prieteni pe care îl poți contacta pe DR.Ibinoba orice tratament al oricărei boli pentru că am văzut multe mărturii despre diferite boli, cum ar fi, HEPATITA, HIV SIDA, EPILĂ PSY, CANCER, CFS și orice fel de probleme cu care te confrunți. El este singurul pe care îl pot recomanda tuturor, contactați-l pe dromionoba12@gmail.com sau whatsApp-i acum +2348085240869

Anonymous spunea...

Doamnelor, totul este adevărat. Tocmai mi-am recăpătat soțul cu ajutorul vrăjitorului de dragoste autentică dr Akharia. Numele meu este Evanthe Kairos sunt din Grecia. Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, au fost doar 3 ani din căsnicia noastră. Cel mai dureros lucru este că am fost însărcinată cu al doilea copil. L-am vrut înapoi, am făcut tot ce puteam să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, i-am explicat prietenei mele problema mea și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi. , nu am avut de ales decât să încerc. I-am trimis un mesaj vrăjitorului numit dr Akharia, iar el m-a asigurat că nu este nicio problemă și că totul va fi bine înainte de 72 de ore. A făcut vraja și, în mod surprinzător, 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat, spunându-i că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el. A mai spus că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și m-am dus la el ... acum am început să trăim împreună fericiți din nou. Mulțumesc dr Akharia . Dacă ești aici și iubitul tău te refuză sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează Dr.Akharia pentru ajutor acum.. E-mail: doctorakharia@gmail.com sau WhatsApp +2347014241417

Anonymous spunea...

Mă numesc Lisa Brooklyn din Statele Unite. Marele dr Ibinoba este cu adevărat puternic și știe să-și facă treaba perfect. Dacă nu era el, nu mi-aș putea imagina ce s-ar fi întâmplat. Fostul meu se certa mereu cu mine și mă bătea mereu. A început să se comporte ciudat și amuzant și m-a lăsat pentru o altă fată. Am crezut că toată speranța a dispărut până când am căutat ajutor pe internet și am dat peste atâtea mărturii despre el. Am fost încântat și l-am contactat pe WhatsApp lui și i-am spus ce se întâmplă. El a râs și m-a asigurat să mă liniștesc că mă va ajuta și fostul meu se va întoarce rugându-mă. Și-a făcut treaba și mi-a făcut vraja și în 3 zile, fostul meu a venit și-și cere scuze așa cum mi-a spus. amândoi locuiesc împreună și suntem chiar mai îndrăgostiți decât eram înainte de a pleca. Contactați dr. Ibinoba pentru propriul ajutor. Îl puteți contacta pe WhatsApp: +2348085240869, e-mail: dromionoba12@gmail.com

Anonymous spunea...

Numele meu este Maris Santos, sunt din SUA, Washington. Întotdeauna am promis să te recomand oamenilor de acolo care ar putea avea nevoie și de ajutorul tău, deoarece găsirea NUMĂRULUI WHATSAPP mi-a fost trimis de Dumnezeu. Și mai bine, Dr IBINOBA, ești cu adevărat un mare și puternic vrăjitor. Eram atât de dezamăgit după ce am fost fără iubire timp de aproape cinci ani. Am cerut o vrajă de dragoste de reunire și, uimitor, a funcționat pentru mine fără niciun efect secundar. Trăiesc fericit cu cel mai drăguț bărbat în viață și pentru asta mă rog. Să-ți mulțumesc Dr IBINOBA nu ar fi suficient, având în vedere ce ai făcut pentru mine, așa că trebuie să împărtășesc această mărturie a muncii tale de mână întregii lumi, pentru a ști despre munca ta bună pentru mine. Puteți contacta acest bărbat pentru orice problemă de relație sau orice problemă prin care treceți și el vă va fi, de asemenea, de ajutor .WhatsApp: +2348085240869, e-mail: dromionoba12@gmail.com

Anonymous spunea...

Cum te simți când cel cu care ai plănuit să-ți petreci restul vieții spune brusc că nu mai este interesat de căsătorie de nicăieri? Acesta este genul de situație în care am fost când am dat peste vrăjitorul numit Dr Akharia. Numele meu este Delia Bacchus, am avut inima zdrobită, l-am implorat pe soțul meu timp de câteva luni să se întoarcă acasă, toate cererile mele nu au fost acceptate până nu am văzut o mărturie a unei doamne care a descris modul în care vrăjitorul Dr. Akharia a ajutat-o să obțină un loc de muncă bine plătit și a spus că este capabil de alt fel de vrajă, ea a renunțat la numărul său de WhatsApp: +2347014241417. Am luat numărul și mesajul vraja Caster Dr. Akharia mi-a explicat situația și cum soțul meu a plecat brusc de acasă, apoi mi-a spus de ce soțul meu a plecat de acasă după ce a făcut o vrajă, i-a luat doar 5 zile pentru a-mi aduce fericirea înapoi în viața mea. Traiesc fericit cu sotul meu si asteptam al doilea copil. Dacă aveți nevoie de ajutorul unui vrăjitor pentru orice fel de problemă de viață la care vă puteți gândi, contactați vrăjitorul la numărul său de WhatsApp: +2347014241417 sau e-mail: doctorakharia@gmail.com

Unknown spunea...

Numele meu este Anna Florin. Am trecut prin momente grele cu diferiți bărbați care au găsit dragoste adevărată și acceptare autentică, până când l-am întâlnit pe soțul meu care a intrat în viața mea și m-a iubit dincolo de cuvintele. Am locuit împreună 2 ani și am fost fericiți până când au apărut prea multe certuri și ne-am împărțit. Am crezut că pot merge mai departe, dar mi-am dat seama că sunt profund îndrăgostită de el și că am nevoie pentru totdeauna de el. Nu am avut nicio opțiune decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să-l contactez pe Dr. Isikolo, știind cum a reușit să-i ajute pe alții. Mi-a acordat atenția și a făcut tot posibilul să ne împace din nou împreună și în 48 de ore, rezultatul s-a manifestat și a revenit la mine și am reinventat lucrurile. Acum dragostea și fericirea au fost restabilite și tot ce pot spune este că apreciez cu adevărat Dr. Isikolo pentru că a fost altruist în a ajuta pe mine și pe alții. Contactul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp pe +2348133261196.

Anonymous spunea...

Bună ziua tuturor! Numele meu este Adelina Calin..Am fost ranita si inima franta cand a aparut o problema foarte mare in casnicia mea in urma cu sapte luni, intre mine si sotul meu. atât de groaznic încât a dus cazul în judecată pentru divorţ. a spus că nu a mai vrut să stea cu mine niciodată și că nu mă mai iubește. Așa că a făcut bagajele din casă și ne-a făcut pe mine și pe copiii mei să trecem prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele posibile să-l aduc înapoi, după multă cerșit, dar totul fără rezultat. A confirmat că a luat decizia și nu a vrut să mă mai vadă niciodată. Așa că într-o seară, când mă întorceam de la serviciu, am întâlnit un vechi prieten de-al meu care l-a întrebat pe soțul meu. Așa că i-am explicat totul, așa că mi-a spus că singura modalitate prin care pot să-mi recuperez soțul este să vizitez un preot pentru că și pentru el a funcționat cu adevărat. Deși nu am crezut niciodată în vrajă, dar nu am avut altă opțiune, decât să-i urmeze sfatul. Apoi mi-a dat numărul de whatsapp al preotului pe care l-a vizitat. Așa că a doua zi dimineață, am trimis un mesaj la numărul pe care mi l-a dat, iar preotul m-a asigurat că îmi voi primi soțul înapoi săptămâna viitoare. Ce declarație uimitoare!! Nu am crezut niciodată, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi săptămâna următoare, în mod surprinzător, soțul meu, care nu m-a sunat în ultimele 7 luni, m-a sunat pentru a mă informa că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o mie și copiilor mei. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât era înainte, cu ajutorul unui preot. Așadar, vă voi sfătui acolo dacă aveți vreo problemă, contactați dr. Ibinoba, vă ofer 100% garanție că vă va ajuta.. WhatsApp: +2348085240869,E-mail: dromionoba12@gmail.com

Anonymous spunea...

Buna tuturor! Ma numesc Maria Ionut...Aceasta este o marturie pe care o voi spune tuturor sa o auda. Sunt căsătorit de 4 ani și în al cincilea an de căsnicie, o altă femeie a avut o vrajă să-mi ia iubitul de la mine, apoi soțul meu m-a părăsit pe mine și pe copii și am suferit de 2 ani până am vrut să spun o postare în care acest om Dr.Ibinoba a ajutat pe cineva și am decis să încerc să mă ajute să-mi aduc soțul minunat acasă și crede-mă, tocmai i-am trimis poza mea lui și a soțului meu și după 48 de ore așa cum mi-a spus el, am văzut o mașină intrat în casă și iată că era soțul meu, s-a întors la mine și la copii... de aceea sunt bucuros să vă fac pe toți cei aflați într-o problemă similară să se întâlnească cu acest bărbat și să-l fac pe iubitul vostru să se întoarcă la tu.Contacteaza-l pe WhatsApp: +2348085240869,E-mail: dromionoba12@gmail.com

Anonim spunea...

Ești îndrăgostit 💕 de cineva și el/ea nu răspund gestului, frustrat din cauza unei despărțiri 💔 atunci poți folosi asta pentru a atrage acel iubit în viața ta. Îți readuce fostul înapoi și ajută la rezolvarea căsniciilor rupte. Viața este prea scurtă pentru a fi nefericit. Gandeste-te la asta . Meriți cea mai mare fericire🥳 și dragoste.
Notă: acesta este total inofensiv și nu are efecte secundare.
aceasta este solutia
dawnacuna314@gmail.com
WhatsApp: +2349046229159

Anonymous spunea...

Treceam prin iad în căsnicia mea când am dat peste o mărturie a unei doamne pe nume Daiva, ea a descris cum a reușit să-și salveze relația cu ajutorul unui vrăjitor numit Dr Ajayi, deoarece bărbatul ei a părăsit-o pentru o altă femeie fără ele. având vreo neînțelegere de semnificație, dar vrăjitorul Dr. Ajayi, care este binecuvântat de strămoșii săi, a ajutat cu puterea vrăjii, iar bărbatul ei s-a întors spunând că nu știe ce a pățit, eu am avut un caz aproape similar pentru că soțul meu vrea dosar pentru divorț, dar nu vreau o casă spartă pentru că suntem împreună de 15 ani, după ce am citit mărturia lui Daiva, l-am contactat pe vrăjitorul Dr. Ajayi și i-am explicat situația mea, mi-a spus anumite lucruri care trebuiau făcute și I-am urmat instrucțiunile după o săptămână de vrajă, soțul meu mi-a spus că îi pare rău pentru toate durerile pe care le-a făcut mie și copiilor să promită că va fi cu toții alături de noi și de atunci trăim în pace. Dacă aveți o problemă similară ca a mea sau orice problemă în viață, fie la locul de muncă, la școală sau probleme legate de sănătate, contactați Dr. Ajayi, vrăjitorul, munca lui este garantată 101%. E-mail:drajayi1990@gmail.com Viber sau Whatsapp: +2347084887094

Anonymous spunea...

Numele meu este Douglas! Nu am crezut niciodată că voi fi din nou fără HSV, DR.Ibinoba mi-a dat motive să fiu fericit, am fost pozitiv pentru HSV timp de 2 ani și toate mijloacele și medicamentele pe care le-am încercat pentru tratament nu mi-au fost de ajutor, dar când am Am venit pe Internet am văzut mărturii grozave despre DR.Ibinoba despre cum a reușit să vindece pe cineva de HSV 2, această persoană a spus lucruri grozave despre acest om și ne-a sfătuit să-l contactăm pentru orice problemă de boală că DR.Ibinoba poate fi de ajutor , ei bine, m-am hotarat sa incerc, mi-a cerut informatiile pe care i le-am trimis si mi-a spus ca o sa-mi pregateasca o portie de vindecare, pe care a vrut sa o iau zile in sir, si dupa care ar trebui Du-te înapoi la spital pentru control, ei bine, după ce am luat toate tratamentele trimise de DR.Ibinoba, m-am întors la Spital pentru control, iar acum mi s-a confirmat HSV NEGATIV, prieteni pe care îi poți contacta pe DR.Ibinoba orice tratament al oricărei boli, deoarece am văzut multe mărturii despre diferite boli, cum ar fi HEPATITA, HIV SIDA, EPILEPSIA, CANCERUL, CFS și orice fel de probleme cu care te confrunți. El este singurul pe care îl pot recomanda tuturor, contactați-l pe dromionoba12@gmail.com sau whatsApp-i acum +2348085240869

Anonim spunea...

Am fost frustrat și devastat când soțul meu a cerut divorțul. Apoi l-am contactat pe Dr. DAWN, după ce am văzut o mulțime de mărturii despre modul în care Dr. DAWN a ajutat atât de mulți oameni să restabilească pacea în căsnicia și relația lor,
De asemenea, am văzut cum a tratat diferite boli și a ajutat puțini oameni să trateze infertilitatea și am decis să-l contactez pentru ajutor,
Mi-a promis că mă va ajuta când după ce i-am explicat totul, i-am oferit tot ce mi-a cerut și și-a făcut treaba, acum soțul meu mă iubește atât de mult și mă tratează cu grijă. Casa mea este atât de liniștită și plină de fericire, totul datorită doctorului DAWN,

Contactați-l dacă în prezent aveți vreo problemă. El este WhatsApp: +2349046229159
E-mail: dawnacuna314@gmail.com

Anonim spunea...

După ce am văzut o postare pe internet a lui Jenna din SUA care spunea cum a fost ajutată de Dr. DAWN, am decis să-l contactez pentru ajutor pentru că nu aveam de ales, tot ce îmi doream era să-mi recuperez iubitul și fericirea. Spre cea mai mare surpriză a mea iubitul meu a venit acasă în genunchi că ar trebui să găsesc un loc în inima mea să-l iert, am fost cu adevărat uimit și șocat când iubitul meu a îngenuncheat cerșind iertare și să-l accept înapoi. Sunt foarte lipsit de expresii și nu știu cât de mult să vă transmit aprecierea mea Dr. DAWN. Ești un Dumnezeu trimis să restaureze o relație ruptă, iar acum sunt o femeie veselă. Datele lui de contact sunt Whatsapp +2349046229159
dawnacuna314@gmail.com

Unknown spunea...

Sunt Lynnette Wellock din Anglia, vreau să profit de această ocazie pentru a-i mulțumi Marelui DR AYO pentru că m-a ajutat să-mi aduc soțul înapoi la mine, am suferit de 5 ani până în ziua în care găsesc contacte DR AYO online, am L-am contactat imediat, mi-a spus ce trebuie să fac pentru el ca să mă ajute să-mi recuperez soțul și am făcut tot ce mi-a spus. Mi-a făcut o vrajă de dragoste și mi-a spus să aștept 24 de ore, soțul meu va suna să-mi ceară scuze și conform DR AYO în 24 de ore, soțul meu m-a sunat cu adevărat și a început să-și ceară scuze pentru toate durerile pe care mi le-a provocat. Sunt cea mai fericită femeie de pe pământ astăzi pentru că DR AYO a făcut o minunată vrajă de dragoste care îmi readuce bucuria, viața mea este plină de bucurii și voi continua să împărtășesc această mărturie. Dacă știți că vă confruntați cu aceeași situație, nu ezitați să-l contactați prin această adresă de e-mail: drayospell@gmail.com
WhatsApp sau viber +2347055691377
Noroc.

Anonim spunea...

Căsnicia mea era aproape la sfârșit când am văzut un comentariu despre un bărbat pe nume Dr DAWN care îi ajută pe oameni să-și recapete soțul și l-am contactat, din fericire, pentru mine, a făcut vrăji după 24 de ore, iubitul meu s-a întors la mine de atunci, căsnicia mea s-a întors. a fost stabil, mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru mine, vă asigur că luați legătura cu el,
este priceput cu următoarele vrăji:
* vrăji de dragoste
* vrăji de căsătorie
* magia banilor
* vraja norocului
* Vrăji de atracție sexuală
* SIDA Cure Magic
* Casino Cave
* Peșterile blestemate au fost eliminate
* Vraja de protecție
* Magic Loterie
* Vrăji norocoase
* Vraja de fertilitate
* Inel de telekineză
WhatsApp: +2349046229159

E-mail: dawnacuna314@gmail.com

Catrinel Albescu spunea...

Uneori se întâmplă un rahat în căsniciile noastre, dar nu durează întotdeauna când ne străduim să o reparăm. Am avut probleme cu căsnicia mea, A fost o experiență îngrozitoare. Aproape că mi-am pierdut căsnicia Când răspund la apeluri de la serviciu, am încercat să-l fac să înțeleagă că sunt doar colegii mei. Nu m-a crezut niciodată. A fost o căsnicie frumoasă și nici nu-mi puteam imagina să părăsesc căsnicia mea. A trebuit să-i cer ajutor lui voodoo lord. I-am explicat situația și bineînțeles că m-a ajutat, mi-a pregătit o vrajă de dragoste și m-a asigurat de siguranță, soțul meu va opri divorțul și mă va iubi din nou. De aceea sunt aici să spun oamenilor despre minunile lordului voodoo și despre cum m-a ajutat să-mi salvez căsnicia. Dacă aveți căsătorie sau orice fel de problemă, îl puteți contacta prin WhatsApp +2348097014925 sau e-mail voodooconnect60@gmail.com

ANONIM spunea...

Am trecut prin momente dificile cu diferiți bărbați, găsind dragoste adevărată și acceptare autentică până l-am întâlnit pe soțul meu care a intrat în viața mea și m-a iubit cu cuvinte. Am trăit împreună de ceva vreme și am fost fericiți până ne-am certat prea multe și ne-am despărțit. Am crezut că pot merge mai departe, dar mi-am dat seama că sunt profund îndrăgostită de el și că am nevoie de el pentru totdeauna. Nu aveam altă opțiune decât să caut ajutor, așa că l-am contactat pe Lordul voodoo știind cum a ajutat alți oameni. Mi-a acordat atenția și a făcut tot posibilul să ne împace din nou, iar după 48 de ore a venit rezultatul, s-a întors la mine și ne-am înțeles din nou. Acum dragostea și fericirea s-au întors și tot ce pot spune este că apreciez cu adevărat voodoo lord pentru ajutorul dezinteresat cu mine. Adresa lui de e-mail: voodooconnect60@gmail.com și WhatsApp, de asemenea, +234 8097014925

Unknown spunea...

Bună, sunt atât de fericit să împărtășesc asta cu toată lumea de pe net, încă nu pot să-ți mulțumesc suficient DR AYO, Iubitul meu m-a părăsit și a mers pe o domnișoară mai tânără pentru că nu am putut să nasc din cauza PCOS. Am fost atât de devastată. Am fost singur, am plâns mult, chiar am încercat să-mi iau viața. Apoi prietena mea mi-a povestit despre acest bărbat puternic DR AYO care a ajutat-o să-și facă căsnicia perfectă. Am intrat și pe internet și am făcut mai multe cercetări despre DR AYO. Nu eram prea sigur, dar am decis să încerc DR AYO. Mi-a spus să nu-mi fac griji, totul va fi bine. Mi-a spus că tot ce avea nevoie sunt articolele puternice și i-am trimis bani pentru a obține articolele și el și-a făcut treaba și mi-a trimis dovada video și mi-a spus să aștept 24 de ore și iubitul meu se va întoarce la mine. A doua zi dimineață, spre surprinderea mea, era iubitul meu în genunchi care mă implora să-l iert, iar eu îl iert pe iubitul meu. Sunt atât de fericită, nu s-a oprit aici, sunt mândru să spun că sunt însărcinată în două săptămâni. Vă mulțumesc mult DR AYO. Sunt pentru totdeauna recunoscător. Contactați-l Whats App: SAU VIBER +2347055691377 SAU E-mail: drayospell@gmail.com

🌍 spunea...

Un mare mulțumire de la Maria Fieraru către DR DAWN pentru că m-ai ajutat să-mi reconstruiesc casa spartă. Incoerența a fost la ordinea zilei în casa și în căsătoria mea. Soțul meu a avut o problemă al naibii și îmi sfâșie carnea de când am început să avem prea multe dezacorduri. În unele zile tocmai a plecat și nu s-a întors decât în ​​ultimele săptămâni. Am fost devastat și am încercat tot ce am putut pentru a remedia problemele, dar nu am reușit. A trebuit să caut ajutor și am fost îndrumat de un prieten să contactez DR DAWN, ceea ce am făcut. Nu am știut niciodată că va fi posibil pentru că problemele persistaseră timp de doi ani întregi. DR DAWN m-a liniştit şi mi-a spus să am încredere în el şi să cred că dorinţele mele se vor împlini. Mi-a reparat căsnicia cu relația sa puternică de reuniune de dragoste și casa mea este din nou grozavă și soțul meu este cu mine pentru a nu pleca niciodată. Contactează-l și tu și crezi că te poate ajuta pentru că nu are înregistrări proaste. Doar WhatsApp-i +2349046229159
sau e-mail-i prin: dawnacuna314@gmail.com

Anonim spunea...

PUTERILE SPIRITUALE DRAWN POT AJUTA LA REZOLVEA URMĂTOARELOR,
WHATSAPP: +2349046229159

1> Aduceți iubitul pierdut în 24 de ore.
2>Vraja norocului pentru probleme financiare.
3>Protecție la locul de muncă.
4>lucrare neterminată de la alți vindecători și profeți tradiționali.
5>Problemele de căsătorie pot fi rezolvate, de exemplu, opriți-vă partenerul să înșele.
6> Vrăji de divorț.
7> Probleme de concepere la femei.
8>Legarea iubitorilor.
9> Promovarea muncii
10>Atracție de afaceri.
Luați legătura cu DR DAWN pe Whatsapp: +2349046229159 dawnacuna314@gmail.com

Anonymous spunea...

N-am știut niciodată că există o mare posibilitate de a-mi avea bărbatul înapoi la mine până când l-am întâlnit pe DR Ayo. A fost foarte greu pentru mine când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Am fost devastat și nu m-am putut recupera. Prietenii și familia lui au făcut tot ce le-a putut pentru a ne reuni, dar s-a dovedit a eșuat. Am fost singur câteva luni și nu mă vedeam iubind pe altul. Așa că a trebuit să caut ajutor de la DR AYO, care mi-a oferit privilegiul de a mă asigura că mi-au fost îndeplinite dorințele inimii. Ne-a reunit și dragostea și fericirea au fost restaurate. Cuvintele lui sunt obligația lui și nu eșuează niciodată când promite cuiva 48 de ore de a obține rezultatul, ceea ce m-a uimit când propriul meu rezultat s-a manifestat. Nu vă deranjați să căutați ajutor în altă parte. Contactează-l acum. E-mailul lui: drayospell@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin Vibers sau WhatsApp: +2347055691377.

Anja Jaun spunea...

Vreau să împărtășesc o mărturie grozavă pe acest site despre modul în care DR MUSTAFA m-a ajutat să rămân însărcinată, eu și soțul meu încercăm să avem un copil de peste 7 ani, dar nu am avut noroc, așa că am decis să luăm legătura cu medicul de familie și după toate au fost facute teste, ne-a spus ca trompa mea nu functioneaza, apoi intr-o zi eram la birou cand o prietena de-a mea care avea aceeasi problema cu mine a ramas insarcinata dupa ce a contactat-o pe DR MUSTAFA. Ea m-a îndrumat către el și când l-am contactat prin e-mailul lui a făcut purificarea pe vraja de sarcină și în 2 săptămâni mă simțeam cumva și m-am dus la medicul de familie care mi-a spus că sunt însărcinată. Dacă știți că aveți o problemă similară ca aceasta sau orice problemă de fertilitate și doriți să rămâneți însărcinată, îl puteți contacta pe DR MUSTAFA prin e-mail: dr.mustafa86@yahoo.com sau pe Whatsapp la +17402121222

De asemenea, specializat în:
Să-ți recuperezi fosta iubită sau iubit
Să-ți recuperezi fosta soție sau soț
Vraja de prosperitate
Vrajă de protecție
Obțineți un loc de muncă
Vraja de promovare a locurilor de muncă
Vrajă de copil
HIV Cura
Vrajă de sarcină
Vraja dragostei

Vraja de căsătorie
Câștigă la loterie
etc...

Dacă aveți nevoie de ajutorul lui, îl puteți contacta prin e-mail: dr.mustafa86@yahoo.com sau Whatsapp-l la +17402121222 contactați-l acum și problema dumneavoastră va fi rezolvată în 48 de ore.

Anonim spunea...

A fost o întâlnire divină cu marele Domn Voodoo. Este o onoare să vă prezint tatălui meu spiritual care a atins și schimbat atâtea vieți cu ajutorul său spiritual. Ați întâmpinat orice fel de probleme care merită un răspuns și o soluție imediată, vă rugăm să-l contactați la  voodooconnect60@gmail.com și rețineți că nu există nicio problemă fără o soluție. Lucrurile pe care le pot număra pe care le face includ... * El poate restabili relațiile, soțul, soția sau logodnicul tău care te-a părăsit, poate fi adus înapoi la tine *  Vindecă boli * Promovarea locului de muncă * El poate face oamenii să te favorizeze * El de asemenea, te poate ajuta să obții un loc de muncă bun și să te îmbogățească * dacă ești pasionat de loterie, el te poate face și să câștigi. Acestea sunt câteva dintre lucrurile pe care le face în mod eficient și încă mai contează. Este foarte bun și sociabil. Contactează-l acum și vei avea o mărturie de împărtășit. Număr Whatsapp: +2348097014925 * E-mail voodooconnect60@gmail.com

Loana spunea...

Nu există nicio problemă fără o soluție, ci doar dacă cauți ajutor în locurile potrivite. Am avut o mizerie groaznică în căsnicia mea pentru că soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie după 5 ani de căsnicie și lucru șocant este că nu am avut nicio formă de neînțelegere, am știut imediat.
ceva nu era în neregulă pentru că l-am implorat să vină acasă, dar el a refuzat și s-a comportat ciudat cu mine, asta m-a făcut să caut ajutor și am avut norocul să dau peste contactul unui vrăjitor online, care a renunțat la un bărbat care a scris despre modul în care Lordul voodoo l-a ajutat să câștige mare în Loteria. L-am contactat pe voodoo lord și i-am explicat situația mea, mi-a pus câteva întrebări la care am dat răspunsuri corecte, i-am dat și niște bani să cumpere lucruri pe care le va folosi pentru munca lui și după trei zile de vrăji, am ajuns acasă de la munca și l-am întâlnit pe soțul meu acasă, încercând deja să-mi joace drăguț și dulce. contactați-l Whatsapp: +2348097014925 sau e-mail: voodooconnect60@gmail.com

ANONIM spunea...

Sufer de boală (VIRUS HERPES) în ultimii patru ani și am avut dureri constante, în special în părțile mele intime. În primul an, am avut încredere în Dumnezeu că voi fi vindecat într-o zi. Această boală a început să circule în tot corpul meu și iau tratament de la medicul meu, acum câteva săptămâni am venit să caut pe internet dacă pot obține vreo informație privind prevenirea acestei boli, la căutarea mea am văzut o mărturie a cuiva care a fost vindecat de (VIRUSUL HERPES) de un bărbat numit voodoo lord și ea a dat adresa de e-mail și numărul de WhatsApp ale acestui bărbat și le-a sfătuit pe oameni cu o boală severă să-l contacteze că el a ajutat-o ​​să-și vindece cancerul în urmă cu peste 5 ani și cancerul. nu s-a mai întors și s-a vindecat complet. Așa că i-am scris domnului voodoo spunându-i despre virusul meu (HERPES), el mi-a spus să nu-mi fac griji că voi fi vindecat. N-am crezut niciodată, dar a trebuit să iau o încercare pentru că îmi prețuiesc mult viața, sănătatea și confortul. După toate procedurile și remediile pe care mi le-a dat acest bărbat, câteva săptămâni mai târziu am început să experimentez schimbări în tot corpul meu și voodoo lord m-a asigurat că am fost vindecat. După ceva timp m-am dus la medicul meu în spital pentru a confirma dacă m-am vindecat în sfârșit și s-a confirmat medical că m-am vindecat și medicul meu a fost foarte surprins. Așa că pot sfătui cu îndrăzneală orice organism care se luptă cu orice tip de boală să contacteze Lordul voodoo. E-mail:::: voodooconnect60@gmail.com, WhatsApp: +2348097014925

Georgiana Dalca spunea...

Dragostea este frumoasă atunci când ai pe cineva care să o completeze. Voodoo Lord este un adevărat vrăjitor și un om foarte unic și puternic, cu înțelepciune. Nu am putut rămâne însărcinată pentru că aveam probleme de fertilitate. Din cauza asta, soțul meu a divorțat de mine. Eram atât de îngrijorat, plângeam mereu și mă gândeam chiar să mă sinucid, dar un prieten de-al meu mi-a făcut cunoștință cu un om grozav cunoscut sub numele de Voodoo Lord, care a ajutat-o ​​și să-și rezolve propria problemă. Mi-a dat email-ul lui, l-am contactat și i-am explicat totul. M-a asigurat că mă va ajuta că nu ar trebui să-mi fac griji. Voodoo Lord a adus bucurie înapoi în viața mea și familiei mele, aducându-mi pe soțul meu cu puterile sale spirituale, făcându-mă însărcinată, vindecând cancerul surorii mele cu puterile sale speciale. Voodoo Lord este cu adevărat un om talentat și foarte bun care știe cu adevărat să-și facă treaba. Dacă nu ar fi fost Voodoo Lord, viața mea ar fi fost în ruine. Mulțumesc mult, Domnul Voodoo, nu voi înceta să vorbesc despre cât de mare și de puternic ești. Cuvintele nu pot exprima cât de bine ai făcut pentru mine și familia mea și cred că cuvintele nu vor fi suficiente pentru a descrie munca ta bună și grozavă. Dacă aveți nevoie de ajutor spiritual, de ce să nu alergați la Voodoo Lord, contactați-l prin e-mailul lui: voodooconnect60@gmail.com sau whatsapp +234 8097014925  și el vă va ajuta. Voodoo Lord este inofensiv, sigur și de încredere, așa că contactați-l acum pentru a rezolva orice problemă pe care o aveți.

John Stoner spunea...

Genuine Hackers este cea mai bună soluție pentru a recupera criptomoneda furată. M-au ajutat să-mi recuperez jetoanele pierdute după ce am căzut victima unei escrocherii de tip phishing pe Telegram, în care atacatorii au obținut acces la portofelul meu și mi-au furat toate monedele. Cu ajutorul Genuine Hackers, am reușit să recuperez un total de 11,8 BTC și 6,479 ETH în 2 zile de la trimiterea cazului meu. Contactați GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM sau prin WhatsApp +1 (260) 218-3592 pentru servicii de recuperare fiabile și eficiente.

TANYA MONROE spunea...

Lumea ar trebui să cunoască un mare vrăjitor `` Voodoo Lord``, care are soluția perfectă pentru problemele din relații, căsătorii, sănătate, finanțe și orice alte probleme care tulbură omenirea. Principalul motiv pentru care am fost la un lord voodoo a fost să caut o soluție pentru a-mi aduce soțul înapoi și a rămâne însărcinată a fost că soțul meu m-a părăsit pentru că nu am putut rămâne însărcinată după 14 ani de căsnicie. Am citit recent câteva mărturii pe internet pe care unii le-au scris despre voodoo Lord și m-am bucurat foarte mult și am decis să cer ajutor. A făcut treaba perfect făcându-mi soțul să se întoarcă la mine și să-mi ceară iertare, câteva luni mai târziu am conceput. Acum sunt o mamă mândră de gemeni, un băiat și o fată, iar soțul meu nu a încetat să mă iubească și am trăit foarte fericiți împreună. Nu pot să nu-i postez numele pe Internet din cauza muncii bune pe care a făcut-o pentru mine. Oricine are nevoie de ajutorul lui ar trebui să-l contacteze prin e-mail [voodooconnect60@gmail.com] sau să-l adauge pe WhatsApp [+234 8097014925] Puteți să-l contactați astăzi pentru a vă rezolva problemele și a rămâne fericit pentru totdeauna.

Anonim spunea...

Vreau doar să profit de o altă ocazie pentru a depune mărturie ce a făcut din nou acest mare vrăjitor Voodoo Lord pentru mine. Prima mea întâlnire cu el m-a ajutat să refac pacea, dragostea și fericirea căsniciei mele, făcându-mă sărcinată și, de asemenea, făcându-mi soțul să nu mai trișeze și să înceapă să mă comport responsabil. Și acum tocmai l-a făcut pe soțul meu să obțină îndelungata promova cuvenită la locul său de muncă, cu alte beneficii atașate. Acum este un alt nivel de fericire în familia mea eficientă acestui mare, puternic și puternic. Contactați-l acum și cereți-i ajutor cu datele lui de contact voodooconnect60@gmail.com puteți folosi și whatsapp + 234 8097014925... Este capabil să facă minuni, a făcut din nou minuni pentru mine pentru a doua oară.

Anonim spunea...

Salut oameni. Mă numesc Dijana Budimir și am avut experiențe dificile și oribile în relațiile trecute și chiar așteptam să-mi cunosc soțul și după ce ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit și ne-am căsătorit. După doi ani de uniune, s-a schimbat și a început să se comporte ciudat și în cele din urmă m-a părăsit pe mine și pe fiul nostru. Am făcut tot ce am putut ca să-l recuperez, dar totul a fost în zadar. Am intrat în contact cu comentariile și ceea ce spuneau toată lumea despre Dr.midnight L-am contactat și mi-a răspuns și mi-a oferit tot ce-i mai bun și sprijinul pentru ca căsătoria mea să funcționeze din nou. El a fost cel care mi-a spus că soțul meu a fost luat de la mine de o altă femeie și a făcut o vrajă de reuniune care ne-a reunit și a venit acasă la mine și la fiul meu. Într-adevăr, nimeni acolo nu a mințit despre Dr.midnight și despre faptele sale bune. Soțul meu s-a întors acasă la 48 de ore după ce a terminat munca așa cum am promis. Contactează-l acum și asigură-te că te va ajuta. Acum va trebui să-i trimiteți un e-mail prin: dr.midnight5@gmail.com sau să-i trimiteți un mesaj pe WhatsApp la +2347037137208

Anonymous spunea...

Aceasta este Kiana Hebrew, vreau să anunț universul că sunt fericit astăzi din cauza Dr.Akharia vrăjitorul care mi-a adus soțul înapoi la mine când credeam că l-am pierdut pentru totdeauna. Într-o zi credincioasă am văzut serii de mărturii pe internet despre ajutorul pe care îl acordă celor cu inima zdrobită, așa că am decis să-l contactez despre soțul meu care m-a lăsat fără un cuvânt, după ce i-am povestit toate problemele mele m-a asigurat că soțul meu se va întoarce acasă la mine, până la un moment dat l-am crezut și am făcut tot ce mi-a cerut să fac... spre cea mai mare surpriză a mea, soțul meu care refuzase să mă vadă, a venit în casă și a plâns după iertare și acum trăim fericiți împreună cu multă dragoste și grija de el. Ai probleme în relația ta? Partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? Ai probleme cu finanțele tale? Dr.Akharia este răspunsul la toate problemele tale, contactează-l pe e-mail: doctorakharia@gmail.com sau WhatsApp: +2347014241417

YUMMI spunea...

Am fost atât de frustrat când soțul meu m-a părăsit și m-a blocat pe toate rețelele de socializare, am plâns toată ziua și noaptea, nu mi-a fost ușor până când am văzut o mulțime de mărturii despre modul în care DR LARRY i-a ajutat să-și refacă partenerii, relațiile. , căsătorii și, de asemenea, vindecat multe boli, am fost puțin luminat și l-am contactat pe Whatsapp, i-am explicat situația mea și mi-a promis că mă va ajuta, mi-a spus ce să fac și am făcut exact ce mi-a cerut să fac, în 48 de ore după tot ce soțul meu a început să-mi trimită mesaje de masaj în care să-mi ceară să-l iert, a spus că nu mă va mai dezamăgi niciodată și am trăit împreună în pace și fericire, de fapt căsnicia noastră a fost una dintre cele mai bune din țară. , toată ziua de mulțumire către DR LARRY:
Contactați-l pentru ajutor dacă aveți nevoie: DOCTORLARRY268@GMAIL.COM

Whatsapp: +2349045968228

lilian nikky spunea...

Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte fericită din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr.saguru, ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și vraja lui de dragoste. Am fost căsătorit de 6 ani și a fost atât de îngrozitor pentru că soțul meu chiar mă înșela și căuta să divorțeze, dar când am dat peste e-mailul Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recapete fostul și ajuta la repararea relatiei. și face oamenii fericiți în relațiile lor. I-am explicat situația mea și apoi i-am căutat ajutorul, dar spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc pentru că soțul meu s-a schimbat total definitiv. Întotdeauna vrea să fie lângă mine și nu poate face nimic fără cadoul meu. Îmi place foarte mult căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr.saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. AI NEVOIE DE AJUTOR ATUNCI CONTACTATI ACUM DOCTORUL SAGURU PRIN EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +12098373537 El este singurul raspuns la problema ta si te face sa te simti fericit in relatia ta. și este, de asemenea, perfect în
1 Vraja de IUBIRE
2 CÂȘTIGĂ EX-ÎNAPOI
3 FRUCLE PANTECULUI
PROMOVARE 4 VRAJI
5 PROTECȚIA VRAJILOR
6 Vraja de afaceri
7 Vraja de MUNCĂ BUNĂ
8 Vraja de loterie și Vraja de caz de instanță

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   201 – 252 din 252   Mai noi› Cele mai noi»

- ,,În inima omului se află începutul şi sfârşitul tuturor lucrurilor.” Lev Tolstoi